Evbakan İlkokulu

Vizyon: Öğrendiği bilgi ve becerileri hayata uygulayabilen; çevresine duyarlı geçmişini bilen, geleceğine emin adımlarla ilerleyen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlayarak çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenen, ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştıran, üretken öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-14-40
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://771537.meb.k12.tr

Adres - EVBAKAN MAH. EVBAKAN KÜME EVLERİ EVABAKAN ILK ÖĞRETIM OKUKU BLOK NO 96 ŞENKAYA / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri olarak köydür.

Ulaşım Ulaşım köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum iline 158 km, Şenkaya ilçesine 35 km uzaklıktadır.